ZOMeRJaZZFIeTSTOUR

Vrienden

WORDT ZJFT-VRIEND

Bent u een fan van de ZomerJazzFietsTour? Hoopt u er nog vele jaren van te kunnen genieten? Als Vriend van de ZomerJazzFietsTour steunt u het festival, zodat ook de komende jaren een spannend programma kan worden samengesteld. Daar geven wij u naast een prachtig festival graag iets extra's voor terug.

Al vanaf 60 euro bent u Vriend van de ZomerJazzFietsTour
Vrienden krijgen een t-shirt en worden middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van plannen, resultaten en ontwikkelingen. Tevens krijgen vrienden een uitnodiging voor de LenteJazzOostum-concerten in het voorjaar van 2018.

Vanaf 100 euro bent u een Gouden Vriend
Gouden Vrienden ontvangen ook een t-shirt en krijgen de ZJFT-nieuwsbrief. Daarnaast zijn zij met een plaats op de gastenlijst, onze gast op de laatste zaterdag van augustus. Vanzelfsprekend worden ook onze Gouden Vrienden uitgenodigd voor de LenteJazzOostum-concerten in 2018.

ANBI
De Stichting ZomerJazzFietsTour is door de belastingdienst aange-merkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Dit betekent dat een gift aan de ZJFT aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Een periodieke gift (minimaal 5 jaar) is veelal nog voordeliger (voor meer informatie zie www.anbi.nl).

Graag bedanken wij op deze plek alle vrienden van de ZomerJazzFiets-Tour die op deze manier een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van de 31ste editie van dit prachtige festival! Bedankt!

Wilt u ook bevriend raken met ons festival?

Wordt vriend via ons ticket systeem
of stuur een mail met uw persoonlijke gegevens en het bedrag waarmee u ons wilt steunen aan info@zjft.nl.

 

Jaarverslag 2017

Jaarrekening 2017

Privacyverklaring