zjft

#33

vrienden

WORDT ZJFT-VRIEND

Bent u een fan van de ZomerJazzFietsTour? Hoopt u er nog vele jaren van te kunnen genieten? Als Vriend van de ZomerJazzFietsTour steunt u het festival, zodat ook de komende jaren een spannend programma kan worden samengesteld. Daar geven wij u naast een prachtig festival graag iets extra’s voor terug.

Al vanaf 60 euro bent u Vriend van de ZomerJazzFietsTour
Als vriend krijgt u een t-shirt met het jaarlogo of een plaats als gast op onze Proloog. Daarnaast ontvangt u de ZJFT-nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en primeurs.

Vanaf 100 euro bent u een Gouden Vriend
U bent als Gouden Vriend onze gast op het festival op de laatste zaterdag van augustus, met een plaats op de gastenlijst. Daarnaast kunt u kiezen voor een t-shirt met het jaarlogo of een plaats als gast op onze Proloog. En natuurlijk ontvangt u de ZJFT-nieuwsbrief.

ANBI – periodieke gift volledig aftrekbaar
De Stichting ZomerJazzFietsTour is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Dit betekent dat een gift aan de ZJFT onder voorwaarden aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
Schenkt u vijf jaar lang een vast bedrag aan de Vrienden van de ZJFT? Dan kunt u de gift volledig aftrekken bij uw aangifte van de inkomstenbelasting. Ongeacht de hoogte van het bedrag. Dit noemen we een periodieke gift. Een periodieke gift moet vastgelegd zijn in een onderhandse overeenkomst. Deze is te downloaden op de website www.zjft.nl onder “vrienden”. (voor meer informatie zie www.anbi.nl).

Graag bedanken wij op deze plek alle vrienden van de ZomerJazzFietsTour die op deze manier een bijdrage hebben geleverd aan het tot stand komen van de 33ste editie van dit prachtige festival! Bedankt!

Wilt u ook bevriend raken met ons festival?

Wordt vriend via ons ticket systeem
of stuur een mail met uw persoonlijke gegevens en het bedrag waarmee u ons wilt steunen aan info@zjft.nl.

Jaarverslag 2017

Jaarrekening 2017

Privacyverklaring